Loading... Please wait...

Bilten Lista


Uslovi Korišćenja

     Zbog velikih mogućnosti zloupotreba ovog servisa kao i velikih teškoća u naplati, kao jedini način plaćanja prihvatamo plaćanje opštom uplatnicom u pošti ili banci. Pošiljka neće biti poslata dokle god uplata ne bude evidentirana od strane Komparator D.O.O..
    Za sve artikle na eShopu jasno je napisano koliki je garantni rok i koje je očekivano vreme isporuke. U slučaju da ne stoji očekivano vreme isporuke, pošiljka će biti na adresi za najviše 24h od trenutka evidentiranja uplate.

    Uplate:
    Da bi ubrzali proces evidentiranja uplate i slanja pošiljke, savetujemo da se trudite da novac uplatite u Societe generale banci jer smo tada u mogućnosti da najbrže evidentiramo Vašu uplatu. Nabolje bi bilo izbeći poštu prilikom uplate jer su jako neažurni i dešavalo se da novac prodje tek par dana nakon uplate. Trajnost porudžbine je 5 dana! Ako u tom roku ne uplatite novac, skida se rezervacija i tada ne garantujemo da ćete dobiti ono što ste poručili u predvidjenom roku.

    Slanje paketa:
    Paketi se isključivo šalju Post expressom. Svi paketi su na adresi za, najviše 24h od trenutka evidentiranja uplate (ako nije drugčije naznačeno u opisu artikla). Poštanski troškovi su besplatni u slučaju da vrednost paketa prevazilazi 10.000,00 dinara. Ako je vrednost paketa ispod 10.000,00 dinara, poštanske troškove snosi primalac. Cenu poštarine odredjuje težina i dimenzije paketa i ne može biti niža od 150 dinara.
   
    Garancija:
   
Za sve artikle kupljene na Komp@rator eShopu, dobićete račun i garantni list. Da bi ostvarili garanciju i eventualno reklamirali proizvod koji ste kupili, neophodno je da sačuvate račun garantni list kao i kompletnu ambalažu. Zakonski rok za rešavanje reklamacija je 45 dana.

    Software:
    Kada kupujete orgininalan software, budite svesni da sve stiže u originalnom pakovanju, tako da nemamo uvid šta je unutra, pa ćete sve eventualne nesporazme rešavati isključivo sa proizvodjačem software-a. Kutije ne otvaramo, tako da nećemo biti u mogućnosti da Vam pošaljemo ključ. Kada jednom uplatite novac i proizvod stigne na Vašu adresu, u slučaju neispravnog ključa, novac i zamena nisu mogući dokle god ne utvrdimo da ključ nije zloupotrebljen. 

     Privatnost Podataka:
    Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

    U ime Komparator DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Komparatora odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

    Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

   Saglasnost i promene uslova:

    Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Komparator d.o.o. se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog.

    Hvala na poverenju,

    Komparator D.O.O.